Acceseaza o lume a conectivitatii

Disponibil cu modemul integrat FordPass Connect ****, noul Ford Kuga iti ofera o gama larga de functii noi, pentru ca deplasarile tale sa treaca la un nivel superior. Beneficiezi de  Wi-Fi *****LTE 4G pentru pana la zece dispozitive; trimiti destinatii direct catre sistemul de navigatie direct de pe telefonul tau; si primesti informatii de trafic in timp real, pe toata durata deplasarii. Functiile avansate de la control de la distanta iti permit sa controlezi si sa monitorizezi Kuga oriunde te afli. Utilizeaza-ti telefonul pentru a-ti localiza vehiculul, pentru a bloca si debloca usile sau chiar pentru a porni motorul de la distanta ca sa iti incalzesti masina in zilele friguroase. Daca alegi un Plug-in Hybrid, poti verifica starea de incarcare a vehiculului tau direct de pe telefon, poti primi notificari legate de EV si poti revizui setarile de incarcare.

Hands-free cu SYNC 3

Ford SYNC 3 este un sistem avansat de ultima generatie, care iti permite sa ramani conectat si sa controlezi telefonul, sistemul audio si sistemul de navigatie prin comenzi vocale normale. Poti chiar sa accesezi o lista cu restaurantele din zona doar spunand „imi este foame”. De asemenea, sistemul iti poate citi cu voce tare mesajele text. Ecranul tactil color raspunde la gesturi de tip „ciupire si glisare” pentru navigare intuitiva. SYNC 3 se conecteaza, de asemenea, la Apple CarPlay si la Android Auto, iar Applink te ajuta sa accesezi unele dintre aplicatiile preferate de pe smartphone-ul tau.

Acces la incarcare prin smartphone

In cazul in care alegi un Plug-in Hybrid, l-am creat astfel incat sa fie mai usor sa iti mentii noul Kuga incarcat. Ford lucreaza cu NewMotion, cea mai mare retea publica de incarcare din Europa. Acest parteneriat iti permite sa accesezi o serie de solutii suplimentare de incarcare prin intermediul smartphone-ului.
Poti localiza si naviga catre cele mai apropiate statii de incarcare si chiar sa platesti pentru asta in aplicatie.

Incarcare usoara, la domiciliu

Vrei ca incarcarea la domiciliu a Plug-in Hybrid-ului tau sa fie cat mai rapida posibil? Te poate ajuta priza de perete Ford Wall-Box. Cu ajutorul unuia dintre partenerii nostri de instalare experti, te putem ajuta sa instalezi acasa o priza de perete Ford Wall-Box, de putere mai mare. Prizele de perete Ford Wall-Box ofera timpi de incarcare mai scurti, comparativ cu incarcarea prin prize conventionale.

Muzica, asa cum ar trebui sa se auda

Oricare ar fi preferintele tale, muzica merita sa sune asa cum a intentionat artistul. Cu sistemul audio personalizat de la B&O poti obtine asta de la noul tau Kuga. Configuratia avansata cu 10 difuzoare, de 575 wati, a fost dezvoltata si reglata fin special pentru Kuga de catre inginerii de sunet specialisti ai B&O. Asadar, da volumul mai tare si bucura-te de trupele si melodiile preferate in propria ta sala de concerte.

Nu mai scotoci dupa chei

Hayonul hands-free face ca accesul la compartimentul de incarcare al Kuga sa fie usor, chiar si atunci cand ai mainile ocupate. Cu brelocul KeyFree in buzunar sau in geanta, utilizezi pur si simplu o miscare usoara a piciorului sub centrul barei de protectie din spate, iar hayonul hands-free se va ridica fara ca tu sa fi atins nimic. De asemenea, acesta poate fi deschis si inchis si in timp ce te afli in interiorul masinii.

Lumea ta se deschide

Bucura-te de mai mult aer liber, din confortul noului tau Ford Kuga. Acoperisul panoramic cu panou dublu, actionat electric, te va face sa te cufunzi in peisajul inconjurator. Acoperisul se afla deasupra primului si celui de-al doilea rand de scaune, inundand interiorul cu lumina naturala si oferind aer din belsug atunci cand este deschis. Geamul glisant are, de asemenea, un strat reflectorizant solar pentru a mentine interiorul rece atunci cand este inchis, in timp ce parasolarul intern ofera umbra suplimentara atunci cand ai nevoie.