Acum te poti bucura de avantajele tehnologiei HEV

Asa cum se potriveste unei model care deschide drumurile tehnologiei, Mondeo este disponibil si ca vehicul electric hibrid (HEV) avansat: primul produs vreodata de Ford in Europa. Combinand avantajele puterii electrice cu cele ale benzinei, Mondeo Hybrid iti permite sa te bucuri de o eficienta si de un rafinament remarcabile, si te surprinde cu performanta si autonomia pe care ti le ofera. Franarea regenerativa, un sistem inovator de monitorizare “Smartgauge” cu “Brake Coach”, plus alte sisteme inteligente, ajuta la maximizarea puterii si eficientei automobilului.

Conduci mai inteligent

Ford SmartGauge cu EcoGuide utilizeaza un design inteligent si o interfata intuitiva, care te ajuta sa conduci mai eficient. Ecranul LCD de inalta rezolutie de pe consola de bord afiseaza informatii despre condus in timp real, inclusiv despre nivelul de combustibil si al bateriei. O animatie care apare pe ecran iti arata cand conduci cu cea mai mare eficienta, pentru a te ajuta sa faci economii maxime. 

Incarca in miscare

Tehnologia inteligenta din noul Mondeo Hybrid inseamna ca nu este nevoie sa incarci masina la retea. Franarea regenerativa recupereaza energia care se pierde de obicei atunci cand franezi, apoi o utilizeaza pentru a incarca bateria. In al doilea rand, motorul pe benzina alimenteaza un generator care trimite energia inapoi la baterie. Acest lucru permite masinii tale Ford Mondeo sa treaca la alimentarea electrica atunci cand trebuie sa maresti la maximum eficienta.

Conceput pentru a reduce emisiile si pentru a economisi combustibil si bani

Designul inteligent, tehnologia inteligenta si ingineria de precizie maresc la maximum beneficiile unui vehicul electric hibrid (HEV). Tehnologia hibrid stie cand este mai bine sa treaca de la benzina la energie electrica. Rezultatul este o performanta uniforma, reactiva, o experienta de condus extraordinara si un consum combinat de combustibil de numai 4,2 l/100 km.

Un sistem care te ajuta sa economisesti combustibil

EV+ combina sistemul GPS incorporat al Ford SYNC cu un software complex, care identifica destinatiile frecvente. Asa ca, atunci cand te afli la o distanta prestabilita de un loc in care opresti de obicei, masina va incerca sa mentina modul de condus exclusiv electric, pana ajungi la destinatie.